Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Bestellingen die geplaatst worden op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden via PostNL. Zodra de bestelling is aangeboden aan PostNL zult u een automatische email ontvangen met daarin uw Track & Trace code. Met deze code kunt u gemakkelijk uw bestelling volgen via deze link http://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/track-en-trace/

Onze aangegeven verzendkosten ( 5,25) zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. De verzendkosten worden alleen in rekening gebracht bij bestellingen onder de 25,-.

Wij gebruiken hoge kwaliteit dozen om ervoor te zorgen dat de producten in de best mogelijke staat bij u thuis aankomen.


Naast verzending via PostNL heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen in één van onze verkooplocaties. Voor meer informatie over deze locaties verwijs ik u graag door naar winkels.

Bestellingen geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 zullen de volgende werkdag klaarliggen op de aangegeven locatie.