Over Ivoire


Wij van Ivoire.nl zijn een jong en enthousiast team gevestigd in Hoogvliet- Rotterdam in Zuid-Holland. Naast onze webshop hebben wij ook twee fysieke verkooppunten in Spijkenisse en Barendrecht (kijk voor meer informatie bij het kopje 'onze winkels' onderaan de pagina).IvoireDentalCare_Team

De fysieke winkels zijn shop-in-shop verkooplocaties in orthodontie praktijken. Patiënten krijgen, wanneer nodig, advies terwijl ze in de stoel liggen en kunnen bij het afmelden aan de balie meteen de juiste producten, tegen een eerlijke prijs, mee naar huis nemen. Naast het kopen van uw producten in onze fysieke winkels is er ook een optie om uw online bestelde producten aan de balie af te halen.
U kunt bij ons terecht voor al uw mondverzorgingswensen. Ons assortiment wordt bepaald in samenwerking met orthodontisten, mondhygiënisten en tandartsen. Het is voor ons erg belangrijk dat wij producten verkopen die werken zoals beloofd en waar de professionals volledig achter staan.

Bij Ivoire.nl vindt u een ruim en uitgebalanceerd assortiment aan mondverzorgingsproducten die onmisbaar blijken voor de optimale dagelijkse verzorging van uw gebit. Naast het hanteren van de juiste producten en het bieden van de beste service vinden wij het belangrijk om dit tegen een eerlijke prijs te doen.
U kunt er van uitgaan dat al onze producten uitvoerig zijn getest en goedgekeurd door verschillende orthodontisten, tandartsen, kaakchirurgen en mondhygiënisten.Ivoire Dental Care B.V.

Kaasmakerstraat 26, 3194DJ Hoogvliet - Rotterdam

Telefoonnummer: +31 010 416 07 22

E-mailadres: info@ivoire.nl

KvK-nummer: 53944895

BTW nummer: NL851084047B01